Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Rocka damer til Cordelias Hus i Sandefjord

I forbindelse med Litteraturuka i Vestfold har bokkveldene på Cordelias Hus et utvidet program. Krimforfatterene Merete Junker og Jørn Lier Horst er gjester. Og foruten bokanbefalinger fra biblioteket skal også to ganske rocka damer også komme på besøk:

Rock`n roll, Baby er en bok hvor tekst møter bilder. Tekstene er skrevet av forfatter Myriam H. Bjerkli og bildene er illustrert av billedkunstner Kari Mette Astrup. På første side kan vi lese teksten:
*Blott til lyst. En bok om kvinner. Og litt om menn. *

Bilder og teksten i boken har ofte et erotisk anslag, om de øyeblikkene som sto stille av berusende forelskelse eller begjær. Boken tar også for seg barndomsminner som har satt spor som en følelse, og kanskje lagt grobunn for et voksenliv. Teksten som er formet som dikt tar oss med til regntunge gater, sjalusi og forlatthet, puls som presser seg på mot eikestammer eller silkelaken. Den har et humoristisk preg, men også blodig alvor. Bilder og tekst akkompagnerer hverandre godt. Illustrasjonene av Astrup er spennende og fargerike, og er i et vakkert samspill med Bjerkli sine tekster.

Onsdag 10. november kl 19.00 kommer Myriam H. Bjerkli og Kari Mette Astrup til Cordelias hus og vil fortelle om hvordan boken kom til og kommentere tekst og bilder. Velkommen!

Ps: Til mine kjære venninner; dette blir nok julegaven i år!

Vist 189 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder