Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

LiV Forlag ønsker bidrag fra skrivende i Vestfold

LiV Forlag og LitteraturiVestfold.no

søker Vestfoldtekster skrevet av Vestfold-poeter!

Er du fra Vestfold? Skriver du dikt eller kort-tekster?

Har du lyst til å bli med i en antologi, sammen med flere etablerte forfattere, blant annet Ingvar Ambjørnsen, Margaret Skjelbred og Lillian W. Skow?

Da er du velkommen til å sende inn tekster til LIV Forlag.

LiV Forlag og LitteraturiVestfold.no ønsker å sette fokus på Vestfold. Vi vil derfor høsten 2011 utgi en bok med Vestfold-tekster, skrevet av poeter fra Vestfold. Flere profilerte Vestfold-forfattere har allerede sagt ja til å bidra, nå ønsker vi bidraget ditt!

Vi er på jakt etter tekster med rot i Vestfold. Et dikt eller en kort-tekst om en stemning, et sted, en hendelse, en følelse.

Hver deltager kan sende inn maks 5 tekster, ingen tekster bør overstige fem a4-sider. Innsendelsesfristen er 31. januar 2011, men send gjerne inn tekster allerede nå.

Boken vil bli utgitt høsten 2011, og det vil bli gjort ekstra stas på den vi mener har skrevet det aller beste diktet. Alle som kommer med i boken vil få en gratis bok som takk.

Send tekstene til: post @ livforlag.no.
Skriv ”Vestfolddikt” i emnefeltet. Vi gleder oss!

Vist 445 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder