Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Fremdeles tid igjen dersom du har en tekst å dele

Er du fra Vestfold? Skriver du dikt eller kort-tekster?

Har du lyst til å bli med i en antologi, sammen med flere etablerte forfattere, blant annet Ingvar Ambjørnsen, Margaret Skjelbred og Lillian W. Skow?

Da er du velkommen til å sende inn tekster til LIV Forlag, men husk fristen: 31. januar 2011.

LiV Forlag og LitteraturiVestfold.no ønsker å sette fokus på Vestfold. Vi vil derfor høsten 2011 utgi en bok med Vestfold-tekster, skrevet av poeter fra Vestfold. Flere profilerte Vestfold-forfattere har allerede sagt ja til å bidra, nå ønsker vi bidraget ditt!

Vi er på jakt etter tekster med rot i Vestfold. Et dikt eller en kort-tekst om en stemning, et sted, en hendelse, en følelse.

Hver deltager kan sende inn maks 5 tekster, ingen tekster bør overstige fem a4-sider.

Boken vil bli utgitt høsten 2011, og det vil bli gjort ekstra stas på den vi mener har skrevet det aller beste diktet. Alle som kommer med i boken vil få en gratis bok som takk.

Send tekstene til: post @ livforlag.no.
Skriv ”Vestfolddikt” i emnefeltet. Vi gleder oss!

Se også informasjon om bokprosjektet på TV – Vestfold her.

Vist 207 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder