Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Sandefjord får Solstads plass

Til tross for at rådmannen i Sandefjord tidligere sa nei til kalle plassen foran det gamle Sjøfartsmuseet for “Solstads Plass”, blir den allikevel hetende nettopp det. De folkevalgte i formannskapet har nå overprøvd rådmannens beslutning, og Norges kanskje største forfatter får en hedersplass i hjembyen.

Solstad mottok i forrige uke, som nr. 5 i Norge, statens æreslønn. Og nyheten om statens æreslønn ser ut til å ha endret politikernes tidligere noe lunkne holdning. Ordføreren Bjørn Ole Gleditch var svært positiv til vedtaket.

– Utenfra sett kan det virke litt smålig hvis vi ikke vil gi Dag Solstad en plass. Vi bør se litt mer romslig og raust på denne saken, oppfordret ham formannskapet.

Les mer i Sandefjord Blad her.

Vist 217 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder