Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Liv Gade anbefaler "Hemmeligheten"

Finnes det handlinger det ikke gis tilgivelse for. Finnes det mørke krefter i oss mennesker vi ikke har kontroll på?
Ja dessverre gjør det nok det.

Dette er ny krim fra Larvik. Forfatteren er debutant, og jeg må si jeg er imponert over både handling og helhet.
Det er sjarmerende å rusle rundt i Larviks gater, og han beskriver både ny og gammel tid på en stilsikker måte! Dette er bra!Hemmeligheten
Frode Eie Larsen


Vi møter fire unge mennesker. De er søkende, de er utagerende og utforske og eksperimenterer med livet. De tråkker helt klart over mange grenser – og dette får katastrofale følger.

På en fest går det riktig ille. Ingen av dem er edrue. De er kåte, fulle og aggressive. De vil ha sex, men jentene er ikke interessert.
Det de ikke får – tar de. En ung, uskyldig jente får denne kvelden ødelagt sitt liv.
Det er opprørende og grusomt, og vi vet alle sammen at dette skjer i dagens samfunn.
Det disse avskyelige guttene ikke vet, er at de også ødelegger sitt eget liv denne kvelden. Denne forbrytelsen må de leve med resten av sitt liv.
Vi følger dem videre i livet. Tre av dem klarer seg tilsynelatende bra, men det er bare fasaden som er blank. Under ulmer det.
Sistemann, Fredrik – går det verst utover. Han er rotløs og rastløs og ender opp som narkoman. Det er hans dødsfall som er starten på denne boken. Fredriks sørgelige sorti setter i gang et hav av følelser, hat og hevn. Var det selvmord eller mord?

Forfatteren har valgt å fokusere på forbrytelse og straff. Her handler det om hevn og hat og oppreisning. Her handler det om å få som man fortjener.
Jeg liker bøker som overrasker og utfordrer, og her opplever jeg begge deler. Slutten er helt utrolig!!
Anbefales!


Liv Gade – bokinspirator

Vist 446 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder