Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Smugtitt 15 - Frode Eie Larsen og Frostrøyk

Frode Eie Larsen debuterte i fjor med kriminalromanen “Hemmeligheten”. 14. august kommer den frittstående fortsettelsen, “Frostrøyk”. Handlingen foregår også denne gangen på Østlandet, litt i Oslo, mest i Larvik og Stavern. Boken har allerede før utgivelsen fått veldig gode tilbakemeldinger av blant annet bokinspiratør Liv Gade, biblioteksjefen på Lardal bibliotek og flere bokhandlere.

Dette er hentet fra baksideteksten:

«Jeg ser du vurderer mulighetene dine. Vet du hva det fine er? Du skal slippe å vurdere dem stort
lenger. Jeg skal gjøre det enkelt for deg. Du skal faktisk dø. Akkurat her og nå.»

En iskald morgen i november legger Filip Nyman ut på løpetur. Det er gått et drøyt år siden de mislyktes med å hevne søsterens voldtekt. Nå er han endelig klar for å fullføre hevnen.Løpeturen ender imidlertid brått, i møte med en hevet pistol.

Da Filip Nyman blir funnet død, trenger ikke Eddi Stubb skjule at han fortsatt jobber med den gamle saken. Listen over folk med motiv for å ønske Filip død er lang, men det er noe som ikke stemmer. Eddi forsøker å nøste opp og lete frem sannheten. Men når han til slutt finner den, er den noe helt annet enn Eddi forestilte seg.


Du kan bla i og lese starten av romanen her:

Frode Eie Larsen (f. 1973) er forfatter^og markedsfører. Han er født og oppvokst i Larvik.

Vist 104 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder