Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Jørn Lier Horst nominert til Arks barnebokpris

Jørn Lier Horst er nominert for «Salamandergåten», som er den første boken i CLUE-serien, en serie for ungdom mellom 9 og 14 år. Andre bok i serien, «Maltesergåten», kom i høst, og er allerede ute i nytt opplag. Det samlede opplaget for de bøkene er på 17.500 eksemplarer, noe som er et uvanlig høyt tall for bøker for en slik målgruppe.

I tillegg til Horst er Levi Henriksen nominert for spenningsboka «Englen i Djevelgapet». Dette er hans første barnebok for et yngre publikum, og har allerede mottatt strålende kritikker.

Tina Trovik vant Schibsteds manuskonkurranse for barn og unge i 2011, og hun er nominert for debutboka«Samuel Sekel og flukten fra Paris».

Bjørn Sortland er nominert for «Istanbulmysterier», og Heidi Linde for «Pym Pettersons mislykka familie».

Vinneren av ARKs barnebokpris blir kåret av de unge selv. Inntil 10.000 norske elever i 5., 6. og 7. klasse er med på å stemme frem sin favorittbok blant fem kandidater.
Hvem som vinner prisen får vi først vite i desember, men vi heier selvfølgelig litt ekstra på forfatteren fra Vestfold, Jørn Lier Horst.

Vist 32 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder