Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Liv Forlag og Litteraturivestfold.no arrangerer krimnovellkonkurranse!

Skriver du krimnoveller?
Har du lyst til å få en av novellene din presentert sammen med kjente forfattere som blant annet Ingvar Ambjørnsen, Jan Mehlum, Jørn Lier Horst, Kurt Aust, Tom Egeland, Ørjan Nordhus Karlsson, Frode Eie Larsen, Harald Rosenløw Eeg og Anita Berglund?

Da har du sjansen nå!

Liv Forlag skal, i samarbeid med Litteraturivestfold.no, gi ut en krimnovellesamling neste år. I den forbindelse ønsker vi også å gi noen ukjente skribenter en sjanse til å vise sine skriveferdigheter. Kanskje dette er din mulighet til å bli oppdaget?

Opp til fem av de innsendte bidragene får plass i boka, som vil bli gjort tigjengelig for salg over hele landet. Vinneren av den beste novellen får kr. 5.000,- i premie. De andre kr. 2.000,-

Retningslinjer for innsending:

1.) Bidraget skal være på max 10 A4-sider, skrevet i 1 1/2 punkts mellomrom, Times New Roman.

2.) Hver bidragsyter kan sende inn max ett bidrag.

3.) Absolutt siste frist: 31.12.12

4.) Du trenger ikke være fra Vestfold for å sende inn tekst, men dersom to bidrag er “like gode”, vil Vestfoldforfattere ha et fortrinn.

5.) Novellen skal ikke tidligere være publisert i bok, blad, magasin eller på noen kommersiell blogg. (Dersom det ligger på din egen private nettside eller blogg, så fjern bidraget før du sender det til oss.)

6.) Du må være villig til å la bidraget gjennomgå språkvask og korrektur før publisering.

7.) Liv forlags redaksjon vil velge vinnerne, og disse vil få beskjed senest 15.02.13.

8.) Bidraget sendes til post@livforlag.no. Skriv krimnovelle 2013 + tittelen på novellen i meldingsfeltet. Skriv navnet ditt og en kort presentasjon av deg selv i mailen, IKKE skriv navnet ditt på novellen.

Vist 1119 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder