Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Nysgjerrig på roboter

Magnus Holm, Larvikforfatter og journalist, er nominert til Kulturdepartementets pris for beste fagbok for barn utgitt i 2012, med boken “Nysgjerrig på roboter”.

Onsdag 20.mars deler kulturminister Hadia Tajik ut prisen ved Nationalbiblioteket i Oslo.

Juryens begrunnelse for nominasjonen er at Magnus Holms bok er en fagbok som tar både temaet og leseren på alvor. Bokens stimulerende bruk av illustrasjoner og bilder kan skape interesse for et emne som vil bli stadig viktigere i årene fremover.

Boka har en redigering og en layout som evner å fange og holde på leserens interesse gjennom å skape variasjon. Boka gjør utførlig greie for kildene, og viser dermed at den ønsker å fremstå som en autentisk fagbok.

De andre bøkene Magnus Holm konkurrerer mot i fagbokkonkurransen er Jon Ewos “Norske konger og dronninger”, og Annette Münch og Hanne Eide Andersens “Den ultimate guiden til kampsport”.

Vist 152 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder