Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Sidespor fra Kristine Lindhøy

Kristine Lindhøy fra Sande fikk avslag fra NAV om støtte til barna. Derfor tok hun sakene vi til Trygderetten, hvor hun vant fram i to av tre saker. Nå har hun skrevet bok om prosessen.

– Jeg satt med mye tanker og følelser etter hjerteoperasjonene og sykehusoppholdene datteren vår var gjennom i 2007, og bestemte meg for å skrive ned alt vi hadde vært gjennom for å klare å fordøye alt, forteller Lindhøy i et intervju med Vestfold Blad. – Da jeg først kom i gang, føltes det riktig å skrive om all motgang vi har møtt i forbindelse med utredning av sønnen vår også, og da utviklet det seg til slutt til en bok.

Sidespor” heter bokdebuten, og i boken forteller Lindhøy om hvordan en hverdag med to barn med spesielle behov kan fortone seg. 34-åringen har to barn med spesielle behov, en jente på åtte år med alvorlig medfødt hjertefeil, og en gutt på ti år med astma, ADHD og Tourettes syndrom.

En strevsom hverdag med mange fortvilte situasjoner, men også en god dose humor. Boken er utgitt hos Publica forlag.

Vist 730 ganger. Følges av 3 personer.

Nye bilder