Velkommen!

LIV er en side viet litteraturen i Vestfold.
Her finner du blant annet bokanmeldelser, referat fra forfattertreff og andre nyheter innen Vestfold-litteraturen. Målsetningen vår er å dekke det meste som blir skrevet og skjer innen litteratur i fylket vårt, så har du et tips om et litteraturarrangement eller en ny bok som kommer, send oss en melding:-)

Er du en bokhandel eller et forlag som har lyst til å sponse oss? Ta kontakt!

Hubro Litteraturhus i Sandefjord arrangerer loppemarked før de stenger dørene

Driverne av Hubro Litteraturhus i Sandefjord er begge hardt rammet av sykdom. Derfor stenger de nå dørene for godt, og vi har mottatt denne meldingen:

Loppemarked på Hubro fredag!

Hubro flyr videre fra Sandefjord, men på fredag arrangerer den store fuglen et stort loppemarked i lokalene på Kurbadet. Det meste som hører til et kulturhus og en kulturcafe er på salgslisten, og billig er det. Samtidig inviterer Hubro alle musikere og kunstnere til å delta med sin kunst.

- Ja, vi starter det hele på tidlig ettermiddag fredag og håper at mange av de gamle, faste gjestene våre kommer for å si farvel til oss, sier Ragnar Aamodt, halvparten av grunderne bak Hubro Litteraturhus. Han poengterer at gjester som har skrevet seg inn i gjesteboken får ekstra rabatt.

– Bente er dessverre så syk at hun ikke kan delta, og vi får bare håpe at hun kommer seg over den siste kneiken, sier ektemann og partner Ragnar. – Jeg har nettopp vært på Rikshospitalet og besøkt henne og jeg kommer tilbake til Sandefjord litt mer oppstemt enn før jeg reiste, sier han.

Og Hubro er som vanlig ikke lite raus med sine tilbud. Eller hva sier man til en kasserolle til kr. 5 og et vinglass til kroner 2 eller en lenestol til kroner 50, et salongbord til kr. 50 eller et kjøleskap til kr. 60. Kanskje en barnestol til kr. 10, kniver og gafler og skjeer til kr. 2 eller bøker med en generell pris på kr. 20? Og alle de små tingene som holder en cafe gående til kr. 2. Eller et musikkanlegg til prutepris?

På veggene henger som vanlig malerier og andre kunstuttrykk.

–Der holder vi vanlige priser fordi kunstnerne ikke skal lide fordi om Hubro flyr videre, sier Aamodt og minner om at begrepet «kopper og kar» neppe noen gang har hatt et billigere innhold.

-Men vi har også et spisebord laget av kunstneren Nina von Hirsch og prisen er 70 000. Gjestene våre på Hubro har spist på fine bord, så valgene er mange, sier Ragnar Aamodt og håper mange vil komme til Kurbadet og Hubro på fredag fra midt på dagen til utpå kvelden.

Vist 246 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder